Tennis taula

La secció de Tennis de Taula del Casal té una llarga història que ha anat configurant i teixint-la de forma consolidada i amb empenta.
L’objectiu principal és obrir aquest món a la gent jove que pugui mantenir activa la secció i, per extensió, s’incorpori al col·lectiu del Casal. No obstant, els equips que han representat la secció l’han fet guanyadora i reconeguda en diferents campionats, com per exemple: un campionat de dobles de 2ª, una lliga juvenil, una copa de 1ª, els sots-campionats provincials de primera, comarcal, veterans, lliga 1ª OAR i copa de 2ª, així com els segons llocs individuals en 1ª OAR, dobles de 3ª i dobles de veterans a nivell provincial. També, s’ha aconseguit el primer lloc de sènior 3ª provincial a la temporada 2005/06.
Cal destacar que els veterans els que han aconseguit els millors resultats. El mes de maig de la temporada 2015/2016 es van celebrar a Elx els campionats del món de veterans i el nostre jugador Joaquim Renom va aconseguir la medalla d’or en categoria dobles+90, i medalla de bronze en categoria individual+90.

Horaris:
Escola: Dimecres de 17:30-19:30h i dissabtes de 10:00-13h.
Partits oficials: Dimarts a partir de les 20h i diumenges de 11h-14h.
Entrenaments: de dimarts a divendres de 17h-23h i dissabtes de 10h-14h.

Per més informació podeu consultar la pàgina web.