CREU DE SANT JORDI 2019

Benvolgut i benvolguda soci i sòcia,

Tots plegats i plegades ens hem de sentir molt orgullosos i orgulloses que una entitat com la nostra, el Casal Catòlic de Sant Andreu de Palomar, pugui celebrar el centenari de la seva fundació, demostrant així que l’activitat associativa, participativa i de foment dels llaços veïnals, hagi tingut un recorregut tan sòlid com per arribar a celebrar un centè aniversari.

També ens hem de sentir molt contents i contentes perquè aquesta trajectòria ha estat reconeguda pel Govern de la Generalitat de Catalunya, en un Acord de Govern amb data de 30 d’abril de 2019 ens ha concedit la Creu de Sant Jordi 2019 en la categoria d’entitats.

Volem agrair el treball i la dedicació a totes les persones que ho han fet possible, alhora que et convidem a celebrar-ho amb una copa de cava el proper divendres, 10 de maig a les 19h al Cafè del Casal.